Äppelkärlek

Det här är bloggen för dig som, liksom jag, är i det närmaste besatt av Apples produkter. För mig började det med en Mac från Apple och har sedan kommit att involvera i stort sett alla tekniska prylar. Jag spenderar alldeles för mycket pengar på Apples nyheter, men som tur är så har de ett fint andrahandsvärde. 

Snyggaste techprylarna

Jag arbetar som grafisk designer vilket säkert är en av anledningarna till varför jag älskar Mac så mycket. Det finns ingen PC i världen som kan mäta sig med Mac när det gäller snygghet - och snygghet är viktigt för oss som arbetar med design. 

Denna blogg tänker jag använda för att skriva om Apples nyheter, men även om de "gamla godingarna" vi minns. Du som delar min passion för Apple får gärna bidra med åsikter och känslor i kommentarsfältet.

Ny Iphone på gång

Det ryktas om att det är en ny iPhone på gång detta året. Eller det ska komma, men det är rykten om vad den kommer att ha för olika funktioner och så vidare. Det verkar som om den nya telefonen ska komma ut den 10 september. Eller rättare sagt visas upp på ett event. Kanske bäst vänta tills efter detta innan man skriver om den.

2 Sep 2019